Спасителят на Варненския плаж Петър Петров само за два дни

...
 Спасителят на Варненския плаж Петър Петров само за два дни
Коментари Харесай

ПОКЛОН! Това е Петър Петров от Варна, който спаси живота на 4 души

 Спасителят на Варненския плаж Петър Петров единствено за два дни е извадил от водата четирима души. Вече 10 години Петър Петров е на плажа всяко лято. За да избавя туристите и от морето, и от самите тях. „ Учил съм в спортно учебно заведение. Занимавах се с плуване “, споделя пред Нова тв Петър Петров.

И по този начин 10 години по-късно регистрира, че туристите стават все по-недисцплинирани. Миналата седмица единствено за два дни съумял да избави четирима давещи се. „ Първия случай беше с едно момиченце. Не можеше да излезе и незабавно го извадих от вълните.

На другия ден имаше още един случай с една жена и мъжа ѝ. Бяха по-навътре в морето и крещяха. Те не бяха българи. Скочих при тях незабавно. И двамата бяха доста уплашени “, показва спасителят.

И до момента в който при първите три случая Петър е съумял да извади удавниците уплашени, само че невредими, то при четвъртия обстановката е била на косъм от гибелта. „ Беше бурно морето и ги видях във водата. Първо им свирих, направих им забележка. Човекът ми сподели, че познава морето и излез. И до момента в който се обърна, с цел да отида на поста- той беше влезнал със сина си във вътрешността във водата. След малко синът му кзапочна да крещи и незабавно скочих във водата. Той към този момент беше нагълтан с вода, в безсъзнание и започнахме да го вадим. Беше доста тежко “, твърди Петър.

Въпреки храбрата постъпка спасителят споделя, че не се усеща воин. И до момента в който той остава непретенциозен, в региона на плажа са впечатлени от дейностите му.

Не постоянно обаче сериозните обстановки имат щастлива развръзка.И това лято единствено за региона на Варна черната статистика демонстрира, че морето е взело 11 жертви, а за цялото Черноморие удавените са общо 29.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР